Åpningstider

Vi er stengt fra 24. desember. Åpner igjen 3. januar. Velkommen tilbake.

"Hvem skulle trodd ... at det midt i Oslo finnes en rolig oase hvor man kan slappe av og spise god, fornuftig mat til passende pris?"
Stian H, Norway."
"Endelig et sted som er mer enn nok, og heller ikke prøver å være mer enn de er!
Stian H, Norway"
"Vi kommer garantert tilbake og anbefaler denne perlen videre til alle og enhver!
LisbethKK, Norway"

  • Hjem
  • Meny
  • Booking
  • Bildegalleri
  • Om oss
  • Kontakt

Forretter / Småretter

Hele dagen

Sild

Røkt laks, to typer sild. Serveres med rugbrød

265,-

Elg carpaccio

Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo

225,-

Gresskarsuppe

Bakt gresskar med hvitløk og rosmarin. Toppet med ristede gresskarkjerner og urter.

195,-

Røkt hval

Med syltede beter og pepperrotmajones

225,-

Blini

2 Blini med røkt laks og ørret kaviar og 2 blini med krabbe og chillimajones

225,-

Rakfisk

Rakfisk fra Valdres serveres med mandelpotetlefse, rømme, løk og kokt potet

225,-

Aperitiff

Et godt måltid starter med noe godt i glasset!

Cloudberry Dream 185,-

Blueberry Smash 185,-

Tyttebær Gin Tonic 185,-

Lunsj

Fiskegrateng

245,-

Reinsdyrpai

295,-

Fiskesuppe

295,-

Laksen og Egget

225,-

Risotto

265,-

Gresskarsuppe

225,-

Kyllinglår-Confit

265,-

Bakt Camembert

320,-

Ribbesmørbrød

245,-

Middag

- Serveres fra klokken 15.00 -

Ovnsbakt Laks

Serveres med gresskarpure, småpoteter, bakte rotgrønnsaker og sandefjordsmør. Toppet med ørretrogn og urter

395,-

Kveite

Serveres med småpoteter, sellerirotpuré, fennikel, romanesco og brunet smør

435,-

Finnbiff

Gryterett fra nord. Med reinsdyrskav, bacon, gulrot, sopp og løk, fløte og brunost! Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær

405,-

And

AndelårconAt,potetpave,rosenkål,bakte beter og rødvinsaus

395,-

Risotto

Made with parmesan cheese. Topped with butter fried king oyster mushroom and pickled pumpkin

305,-

Fiskesuppe

KremetsuppelagetpåAskekraft,medlaks, brosme, blåskjell og reker

295,-

Pinnekjøtt

Serveres med potet, kålrabistappe, skysaus og vossakorv

495,-

Ribbetallerken

Ribbe med medisterkaker og julepølse . Serveres med rødkål, potet og brun saus.

495,-

Dessert

Tjukkmjølkpannacotta med multer

serveres med multesaus og hasselnøttkrokan

185,-

Sjokoladefondant

Med bringebærsorbet, skogsbærcoulis og marensgflak

215,-

Blåbærpai

Smuldrepai. Serveres med vaniljeis fra Kulinaris

195,-

Alkoholfritt

Eira sparkling 0,4

65,-

Eira mineralvann 0,7

105,-

Eplemost (gl/fl)

65,-/185,-

Tøyen cola sukkerfri

70,-

Perlende tyttebær

75,-

Utopiabrus Blåbær

65,-

Sprudle eple og bringebær

75,-

Solo

65,-

Oskar Sylte sitronbrus

65,-

Tundra ingefærøl

65,-

Clausthaler

75,-

Himla Humla

85,-

Sort kaffe

(økologisk)

38,-

Cappuccino

(økologisk)

43,-

Latte (enkel)

(økologisk)

45,-

Espresso

(økologisk)

35,-

Ekstra shot espresso (dobbel)

+7,-

Kakao

(med krem + 5,-)

43,-

Te

(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)

39,-

Sjælevarmer

(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)

55,-

Åpningstider

Vi er stengt fra 24. desember. Åpner igjen 3. januar. Velkommen tilbake.

Kontaktinformasjon

Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14
0164 Oslo, Norge
Tlf. +47 22 20 22 21
Epost: booking@cafeelias.no

Bordreservasjon

Bestill bord nå!

© 2025 Elias mat & sånt. Logg inn.
Webdesign og utvikling: Dos Puntos Design.