Åpningstider

Tirsdag-lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag-mandag 16:00 - 23:00

(kjøkken stenger 22)

"Hvem skulle trodd ... at det midt i Oslo finnes en rolig oase hvor man kan slappe av og spise god, fornuftig mat til passende pris?"
Stian H, Norway."
"Endelig et sted som er mer enn nok, og heller ikke prøver å være mer enn de er!
Stian H, Norway"
"Vi kommer garantert tilbake og anbefaler denne perlen videre til alle og enhver!
LisbethKK, Norway"

  • Hjem
  • Meny
  • Booking
  • Bildegalleri
  • Om oss
  • Kontakt

Forretter / Småretter

Hele dagen

Sild

Røkt laks, to typer sild. Serveres med rugbrød

265,-

Elg carpaccio

Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo

225,-

Ostetallerken

Dovre Camenbert, Selbu Blå og Eiker Holtefjell. Serveres med hjemmelaget syltetøy, nøtter og flatbrød

245,-

Gresskarsuppe

Bakt gresskar med hvitløk og rosmarin. Toppet med ristede gresskarkjerner og urter.

195,-

Røkt hval

Med syltede beter og pepperrotmajones

225,-

Salat

Med olivenolje og balsamico

125,-

Blini

2 Blini med røkt laks og ørret kaviar og 2 blini med krabbe og chillimajones

195,-

Husets marinerte oliven

85,-

Aperitiff

Et godt måltid starter med noe godt i glasset!

Cloudberry Dream 185,-

Blueberry Smash 185,-

Tyttebær Gin Tonic 185,-

Lunsj

Fiskegrateng

225,-

Reinsdyrpai

295,-

Fiskesuppe

295,-

Laksen og Egget

225,-

Risotto

265,-

Gresskarsuppe

205,-

Kyllinglår-Confit

265,-

Bakt Camembert

320,-

Roastbeef Sandwich

235,-

Middag

- Serveres fra klokken 15.00 -

Ovnsbakt Laks

Serveres med gresskarpure, småpoteter, bakte rotgrønnsaker og sandefjordsmør. Toppet med ørretrogn og urter

385,-

Bakt Brosme

Serveres med brunet blomkålpure, små poteter og romanesco, Toppet med Bacon-løk-lime-soyasmørsaus

375,-

Finnbiff

Gryterett fra nord. Med reinsdyrskav, bacon, gulrot, sopp og løk, fløte og brunost! Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær

395,-

Fårikål

Vår variasjon av Norges nasjonalrett. Bresert fårekjøtt med hvitløk, ingefær og sitron. Serveres med potet og kål

365,-

Risotto

Kremet med parmesan. Toppet med kantarell og pinjekjerner

295,-

Bakt Camembert

Bakt Dovre camembert med grillede grønnsaker, sopp og urter. Egnet til å dele som forrett eller som hovedrett

320,-

Gresskarsuppe

Kremet gresskarsuppe toppet med parmesan og gresskarfrø

245,-

Dessert

Tjukkmjølkpannacotta med multer

serveres med multesaus og hasselnøttkrokan

185,-

Sjokoladefondant

Med bringebærsorbet, skogsbærcoulis og marensgflak

215,-

Blåbærpai

Smuldrepai. Serveres med vaniljeis fra Kulinaris

195,-

Alkoholfritt

Eira sparkling 0,4

65,-

Eira mineralvann 0,7

105,-

Eplemost (gl/fl)

65,-/185,-

Tøyen cola sukkerfri

70,-

Perlende tyttebær

75,-

Utopiabrus Blåbær

65,-

Sprudle eple og bringebær

75,-

Solo

65,-

Oskar Sylte sitronbrus

65,-

Tundra ingefærøl

65,-

Clausthaler

75,-

Himla Humla

85,-

Sort kaffe

(økologisk)

38,-

Cappuccino

(økologisk)

43,-

Latte (enkel)

(økologisk)

45,-

Espresso

(økologisk)

35,-

Ekstra shot espresso (dobbel)

+7,-

Kakao

(med krem + 5,-)

43,-

Te

(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)

39,-

Sjælevarmer

(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)

55,-

Åpningstider

Tirsdag - lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag - mandag 16:00 - 23:00 (kjøkken stenger 22)

Kontaktinformasjon

Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14
0164 Oslo, Norge
Tlf. +47 22 20 22 21
Epost: booking@cafeelias.no

Bordreservasjon

Bestill bord nå!

© 2025 Elias mat & sånt. Logg inn.
Webdesign og utvikling: Dos Puntos Design.