Åpningstider

Tirsdag-lørdag: 11- 23
Søndag-mandag 16-23

(kjøkken stenger 22)

"Hvem skulle trodd ... at det midt i Oslo finnes en rolig oase hvor man kan slappe av og spise god, fornuftig mat til passende pris?"
Stian H, Norway."
"Endelig et sted som er mer enn nok, og heller ikke prøver å være mer enn de er!
Stian H, Norway"
"Vi kommer garantert tilbake og anbefaler denne perlen videre til alle og enhver!
LisbethKK, Norway"

  • Hjem
  • Meny
  • Booking
  • Bildegalleri
  • Blogg
  • Om oss
  • Kontakt

Forretter / Småretter

Hele dagen

Husets marinerte oliven

80,-

Elg carpaccio

Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo

225,-

Spekemattallerken

Tynne skiver av økologisk coppaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami og fenalår. flatbrød, rømme, mixed pickles og oliven

250,-

Bruschetta med røkt laks

Grillet brød med kremost og røkt aks serveres med rømme og rognkjekskaviar

210,-

Røkt hval

Med rødbeter og urtemajones

205,-

Fargerik betebruschetta

Med chevrekrem og salat

195,-

Gresskarsuppe

Toppet med gresskarkjerner og parmesan

175,-

Salat

Med olivenolje og balsamico

105,-

Aperitiff

Et godt måltid starter med noe godt i glasset!

Elias signaturdrink 175,-

Campari on ice 105,-

Prosecco, Cartemisia (musserende vin) 140,-

Aperol spritz 165,-

Vodka Hylleblomst 160,-

Tyttebær Gin Tonic 185,-

Lunsj

Gresskarsuppe

195,-

Fiskesuppe

245,-

Reinsdyrpai

245,-

Klippfiskgrateng

225,-

Ostesmørbrød

195,-

Laksesmørbrød

225,-

Beter og chevre

215,-

Ribbesmørbrød

245,-

Middag

- Serveres fra klokken 16.00 -

Grillet kveite

Villfanget kveite med brokkolini og ovnstekt potet. Serveres med Sjalottløk og kaperssaus

375,-

Ovnsbakt laks

Serveres med grønnsaker, sellerirotpure og småpotet.

365,-

Finnbiff

Reinsdyrskav, løk og gulrot og bacon med fløte og brunostsaus. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær

375,-

Sjømatgryte

Krabbe, reker, sjøkreps, blåskjell, venusskjell og torsk i tomatsaus med ferske urter, hvitløk og chilli. Serveres med grillet hvitløksbrød

425,-

Kremet fiskesuppe

Med torsk, laks, blåskjell og venusskjell

275,-

Bakt gresskar

Fylt med sopp, speltperler, chevre og valnøtter

295,-

Pinnekjøtt

Med potet, kålrabistappe, sjysaus og vossakorv

495,-

Ribbe

Med sosisser, hjemmelagde medisterkaker, rødkål, tyttebær og brun saus

495,-

Alle middagsretter serveres med spinatbrød og kryddersmør. Ekstra brød / glutenfritt brød koster 35,- per pers

Dessert

Hjemmelaget cookie

Laget med nøtter og sjokolade. Perfekt til kaffen!

40,-

Bringebærsorbet

Med marengsflak

115,-

Karamellpudding

Serveres med krem

165,-

Tjukkemelkpannacotta med multesaus

serveres med multesaus og hasselnøttkrokan

185,-

Sjokoladefondant

Med bringebærsorbet, skogsbærcoulis og marensgflak

215,-

Iseple (cider)

Prisvinnende iseple-cider fra Egge gård. God drikke til dessert, og god nok til å være dessert i seg selv.

135,- / 760,-

Alkoholfritt

Olden

Original

58,-

Eira sparkling

98,-

Søbogaard (økologisk)

Øcola Hylleblomst Lemonade

65,-

Tøyen cola sukkerfri

65,-

Perlende tyttebær

65,-

Solo

65,-

Oskar Sylte sitronbrus

65,-

Tundra ingefærøl

58,-

Økologisk eplemost fra Egge Gård (glass/flaske)

Lokal ren eplemost fra Egge Gård i Lier

glass 60,-/ flaske 185,-

Tundra tonic

58,-

Clausthaler

65,-

Himla Humla

85,-

Sort kaffe

(økologisk)

38,-

Cappuccino

(økologisk)

43,-

Latte (enkel)

(økologisk)

45,-

Espresso

(økologisk)

35,-

Ekstra shot espresso (dobbel)

+7,-

Kakao

(med krem + 5,-)

43,-

Te

(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)

39,-

Sjælevarmer

(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)

55,-

Åpningstider

Tirsdag - lørdag: 11-23
Søndag - mandag 16-23 (kjøkken stenger 22)

Kontaktinformasjon

Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14
0164 Oslo, Norge
Tlf. +47 22 20 22 21
Epost: booking@cafeelias.no

Bordreservasjon

Bestill bord nå!

© 2023 Elias mat & sånt. Logg inn.
Webdesign og utvikling: Dos Puntos Design.