Forretter / Småretter
Hele dagen
Husets marinerte oliven
80,-
Elg carpaccio
Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo
205,-
Smaksplanke
Godt modnet spekeskinke fra Tind. Eiker Holtefjell Xo, modnet ost, marinerte oliven og brød
175,-
Dagens suppe
Spør din servitør
145,-
To laks
Røkt laks og gravet laks, serveres med grillet brød, ramsløkmajones og myntesaus
185,-
Røkt hval
Med valmuefrø, serveres med salat, rødbeter og pepperrotdressing
205,-
Aperitiff
Et godt måltid starter med noe godt i glasset!
Elias signaturdrink 175,-
Campari on ice 105,-
Prosecco, Cartemisia (musserende vin) 140,-
Aperol spritz 165,-
Vodka Hylleblomst 160,-
Tyttebær Gin Tonic 185,-
Lunsj
Dagens suppe
175,-
Fiskesuppe
225,-
Chevresalat
225,-
Reinsdyrpai
245,-
Byggrisotto med kalkun/ vegetar
295,- / 195,-
Klippfiskgrateng
205,-
Elias salat
185,-
Ostesmørbrød
195,-
Middag
- Serveres fra klokken 16.00 -
Grillet kveite
Villfanget kveite med brokkolini og ovnstekt potet. Serveres med Sjalottløk og kaperssaus
375,-
Ovnsbakt laks
Serveres med grønnsaker, sellerirotpure og småpotet.
365,-
Finnbiff
Reinsdyrskav, løk og gulrot og bacon med fløte og brunostsaus. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær
375,-
Byggrisotto med kalkunfilet / vegetar
Perlebygg med løpstikke og aromatiske grønnsaker. Kremet med fløte og parmesan. Serveres med saftig kalkun eller smørstekt sopp
325,- / 245,-
Blåskjell
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte, sjalottløk, chilli og koriander. Serveres med grillet brød og ramsløkmajones
275,-
Fårikål
Bresert fårikål med hvitvin og ingefær. Serveres med kokt potet
335,-
Kalv ytrefilet
Kalv ytrefilet serveres med potet, blomkålpure, brokkolini og rødvinsaus
395,-
Sjømatgryte
Krabbe, reker, sjøkreps, blåskjell, venusskjell og torsk i tomatsaus med ferske urter, hvitløk og chilli. Serveres med grillet hvitløksbrød
425,-
Dagens suppe
Varierer fra dag til dag. Spør din servitør
205,-
Alle middagsretter serveres med spinatbrød og kryddersmør. Ekstra brød / glutenfritt brød koster 35,- per pers
Dessert
Hjemmelaget cookie
Laget med nøtter og sjokolade. Perfekt til kaffen!
40,-
Vaniljeis
Toppes med friske bær
115,-
Sjokoladekake
Serveres med rørte solbær og creme fraiche
145,-
Karamellpudding
Serveres med krem
165,-
Tjukkemelkpannacotta med multesaus
serveres med multesaus og hasselnøttkrokan
175,-
Ostetallerken
Økologisk Dovrebrie, Holtefjell XO, Selbu blå og chevre. Serveres med karamelliserte valnøtter og grillet brød
195,-
Iseple (cider)
Prisvinnende iseple-cider fra Egge gård. God drikke til dessert, og god nok til å være dessert i seg selv.
135,- / 760,-
Alkoholfritt
Olden
Original
58,-
Eira sparkling
98,-
Søbogaard (økologisk)
Øcola Hylleblomst Lemonade
65,-
Tøyen cola sukkerfri
65,-
Perlende tyttebær
65,-
Solo
65,-
Oskar Sylte sitronbrus
65,-
Tundra ingefærøl
58,-
Økologisk eplemost fra Egge Gård (glass/flaske)
Lokal ren eplemost fra Egge Gård i Lier
glass 60,-/ flaske 185,-
Tundra tonic
58,-
Clausthaler
65,-
Himla Humla
85,-
Sort kaffe
(økologisk)
38,-
Cappuccino
(økologisk)
43,-
Latte (enkel)
(økologisk)
45,-
Espresso
(økologisk)
35,-
Ekstra shot espresso (dobbel)
+7,-
Kakao
(med krem + 5,-)
43,-
Te
(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)
39,-
Sjælevarmer
(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)
55,-