Forretter / Småretter
Hele dagen
Husets marinerte oliven
80,-
Elg carpaccio
Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo
225,-
Spekemattallerken
Tynne skiver av økologisk coppaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami og fenalår. flatbrød, rømme, mixed pickles og oliven
250,-
Bruschetta med røkt laks
Grillet brød med kremost og røkt aks serveres med rømme og rognkjekskaviar
210,-
Røkt hval
Med rødbeter og urtemajones
205,-
Fargerik betebruschetta
Med chevrekrem og salat
195,-
Gresskarsuppe
Toppet med gresskarkjerner og parmesan
175,-
Salat
Med olivenolje og balsamico
105,-
Aperitiff
Et godt måltid starter med noe godt i glasset!
Elias signaturdrink 175,-
Campari on ice 105,-
Prosecco, Cartemisia (musserende vin) 140,-
Aperol spritz 165,-
Vodka Hylleblomst 160,-
Tyttebær Gin Tonic 185,-
Lunsj
Gresskarsuppe
195,-
Fiskesuppe
245,-
Reinsdyrpai
245,-
Klippfiskgrateng
225,-
Ostesmørbrød
195,-
Laksesmørbrød
225,-
Beter og chevre
215,-
Ribbesmørbrød
245,-
Middag
- Serveres fra klokken 16.00 -
Grillet kveite
Villfanget kveite med brokkolini og ovnstekt potet. Serveres med Sjalottløk og kaperssaus
375,-
Ovnsbakt laks
Serveres med grønnsaker, sellerirotpure og småpotet.
365,-
Finnbiff
Reinsdyrskav, løk og gulrot og bacon med fløte og brunostsaus. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær
375,-
Sjømatgryte
Krabbe, reker, sjøkreps, blåskjell, venusskjell og torsk i tomatsaus med ferske urter, hvitløk og chilli. Serveres med grillet hvitløksbrød
425,-
Kremet fiskesuppe
Med torsk, laks, blåskjell og venusskjell
275,-
Bakt gresskar
Fylt med sopp, speltperler, chevre og valnøtter
295,-
Pinnekjøtt
Med potet, kålrabistappe, sjysaus og vossakorv
495,-
Ribbe
Med sosisser, hjemmelagde medisterkaker, rødkål, tyttebær og brun saus
495,-
Alle middagsretter serveres med spinatbrød og kryddersmør. Ekstra brød / glutenfritt brød koster 35,- per pers
Dessert
Hjemmelaget cookie
Laget med nøtter og sjokolade. Perfekt til kaffen!
40,-
Bringebærsorbet
Med marengsflak
115,-
Karamellpudding
Serveres med krem
165,-
Tjukkemelkpannacotta med multesaus
serveres med multesaus og hasselnøttkrokan
185,-
Sjokoladefondant
Med bringebærsorbet, skogsbærcoulis og marensgflak
215,-
Iseple (cider)
Prisvinnende iseple-cider fra Egge gård. God drikke til dessert, og god nok til å være dessert i seg selv.
135,- / 760,-
Alkoholfritt
Olden
Original
58,-
Eira sparkling
98,-
Søbogaard (økologisk)
Øcola Hylleblomst Lemonade
65,-
Tøyen cola sukkerfri
65,-
Perlende tyttebær
65,-
Solo
65,-
Oskar Sylte sitronbrus
65,-
Tundra ingefærøl
58,-
Økologisk eplemost fra Egge Gård (glass/flaske)
Lokal ren eplemost fra Egge Gård i Lier
glass 60,-/ flaske 185,-
Tundra tonic
58,-
Clausthaler
65,-
Himla Humla
85,-
Sort kaffe
(økologisk)
38,-
Cappuccino
(økologisk)
43,-
Latte (enkel)
(økologisk)
45,-
Espresso
(økologisk)
35,-
Ekstra shot espresso (dobbel)
+7,-
Kakao
(med krem + 5,-)
43,-
Te
(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)
39,-
Sjælevarmer
(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)
55,-