Åpningstider

Tirsdag-lørdag: 11- 23
Søndag-mandag 16-23

(kjøkken stenger 22)

"Hvem skulle trodd ... at det midt i Oslo finnes en rolig oase hvor man kan slappe av og spise god, fornuftig mat til passende pris?"
Stian H, Norway."
"Endelig et sted som er mer enn nok, og heller ikke prøver å være mer enn de er!
Stian H, Norway"
"Vi kommer garantert tilbake og anbefaler denne perlen videre til alle og enhver!
LisbethKK, Norway"

  • Hjem
  • Meny
  • Booking
  • Bildegalleri
  • Blogg
  • Om oss
  • Kontakt

Forretter / Småretter

Hele dagen

Husets marinerte oliven

80,-

Elg carpaccio

Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo

205,-

Smaksplanke

Godt modnet spekeskinke fra Tind. Eiker Holtefjell Xo, modnet ost, marinerte oliven og brød

175,-

Dagens suppe

Spør din servitør

145,-

To laks

Røkt laks og gravet laks, serveres med grillet brød, ramsløkmajones og myntesaus

185,-

Røkt hval

Med valmuefrø, serveres med salat, rødbeter og pepperrotdressing

205,-

Aperitiff

Et godt måltid starter med noe godt i glasset!

Elias signaturdrink 175,-

Campari on ice 105,-

Prosecco, Cartemisia (musserende vin) 140,-

Aperol spritz 165,-

Vodka Hylleblomst 160,-

Tyttebær Gin Tonic 185,-

Lunsj

Dagens suppe

175,-

Fiskesuppe

225,-

Chevresalat

225,-

Reinsdyrpai

245,-

Byggrisotto med kalkun/ vegetar

295,- / 195,-

Klippfiskgrateng

205,-

Elias salat

185,-

Ostesmørbrød

195,-

Middag

- Serveres fra klokken 16.00 -

Grillet kveite

Villfanget kveite med brokkolini og ovnstekt potet. Serveres med Sjalottløk og kaperssaus

375,-

Ovnsbakt laks

Serveres med grønnsaker, sellerirotpure og småpotet.

365,-

Finnbiff

Reinsdyrskav, løk og gulrot og bacon med fløte og brunostsaus. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær

375,-

Byggrisotto med kalkunfilet / vegetar

Perlebygg med løpstikke og aromatiske grønnsaker. Kremet med fløte og parmesan. Serveres med saftig kalkun eller smørstekt sopp

325,- / 245,-

Blåskjell

Hvitvinsdampede blåskjell med fløte, sjalottløk, chilli og koriander. Serveres med grillet brød og ramsløkmajones

275,-

Fårikål

Bresert fårikål med hvitvin og ingefær. Serveres med kokt potet

335,-

Kalv ytrefilet

Kalv ytrefilet serveres med potet, blomkålpure, brokkolini og rødvinsaus

395,-

Sjømatgryte

Krabbe, reker, sjøkreps, blåskjell, venusskjell og torsk i tomatsaus med ferske urter, hvitløk og chilli. Serveres med grillet hvitløksbrød

425,-

Dagens suppe

Varierer fra dag til dag. Spør din servitør

205,-

Alle middagsretter serveres med spinatbrød og kryddersmør. Ekstra brød / glutenfritt brød koster 35,- per pers

Dessert

Hjemmelaget cookie

Laget med nøtter og sjokolade. Perfekt til kaffen!

40,-

Vaniljeis

Toppes med friske bær

115,-

Sjokoladekake

Serveres med rørte solbær og creme fraiche

145,-

Karamellpudding

Serveres med krem

165,-

Tjukkemelkpannacotta med multesaus

serveres med multesaus og hasselnøttkrokan

175,-

Ostetallerken

Økologisk Dovrebrie, Holtefjell XO, Selbu blå og chevre. Serveres med karamelliserte valnøtter og grillet brød

195,-

Iseple (cider)

Prisvinnende iseple-cider fra Egge gård. God drikke til dessert, og god nok til å være dessert i seg selv.

135,- / 760,-

Alkoholfritt

Olden

Original

58,-

Eira sparkling

98,-

Søbogaard (økologisk)

Øcola Hylleblomst Lemonade

65,-

Tøyen cola sukkerfri

65,-

Perlende tyttebær

65,-

Solo

65,-

Oskar Sylte sitronbrus

65,-

Tundra ingefærøl

58,-

Økologisk eplemost fra Egge Gård (glass/flaske)

Lokal ren eplemost fra Egge Gård i Lier

glass 60,-/ flaske 185,-

Tundra tonic

58,-

Clausthaler

65,-

Himla Humla

85,-

Sort kaffe

(økologisk)

38,-

Cappuccino

(økologisk)

43,-

Latte (enkel)

(økologisk)

45,-

Espresso

(økologisk)

35,-

Ekstra shot espresso (dobbel)

+7,-

Kakao

(med krem + 5,-)

43,-

Te

(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)

39,-

Sjælevarmer

(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)

55,-

Åpningstider

Tirsdag - lørdag: 11-23
Søndag - mandag 16-23 (kjøkken stenger 22)

Kontaktinformasjon

Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14
0164 Oslo, Norge
Tlf. +47 22 20 22 21
Epost: booking@cafeelias.no

Bordreservasjon

Bestill bord nå!

© 2023 Elias mat & sånt. Logg inn.
Webdesign og utvikling: Dos Puntos Design.